onsdag, november 15, 2006

Sølv er nederlag...



Sa Kuppern, og jeg er tidvis klar for å støtte en slik tanke. Søndag 12.november greide Sandefjord Fotball å hente hjem litt Kongsbergsølv til brakka. Kampen mot FFK på landslagsarenaen endte 3-0, favør Østfold. Trøsten er at det kun deles ut to medaljer i Cupen, SF gjorde da en ganske god jobb med å hente hjem en av disse. Bildet over viser fire stolte sølvmedaljevinnere som fikk viljen sin og tok medaljeseremonien utenfor stadioen. Trøstesløse som de var ble de automatisk 20 år eldre grunnet nederlaget. Det hele ble forsøkt dysset ned ved å sette det kanadiske flagget som bakteppet, og kanksje noen lar seg lure? Men vi kan jo alle se at bildet viser fire stolte SF spillere (fra venstre Tommy Knarvik, Adriano Munoz, Arnar Førsund og fyrtårnet Fredrik Kjølner). Da er det bare å ønske lykke til også neste sesong!

Juniorlaget, eller SF2, spillte mandag 13.november sin første kvalik kamp mot Asker for opprykk til 2.divisjon. Kampen endte 4-2. Ryktet går på at Sandefjords tidligere toppscorer og kraftspiss, nå trener for juniorene, Tom Helge Jacobsen, fremdeles ser lyst på opprykksstriden. Neste kamp spilles på Tjøllingbanen lørdag 19.november kl.13:00, håpet må være at enkelte A-lagsspillere ønsker å reparere søndagstapet i Oslo og hjelper SF2 til opprykk!

Videre kan det meldes at Sandefjord kommune har kjøpt Midtås, Anders Jahres ærverdige bolig, for den nette sum av 41.millioner. Men usikkerheten er fortsatt stor ettersom en annen interessent melder at de var villige til å by over kommunen, men visstnok ble forhindret fra dette. Mer info om dette kan interesserte oppsøke på Sandefjords Blads nettsider

Hvorvidt kampen om Midtås engasjerer Sandefjordsfolket i større grad enn SF2 og Asker bruduljen vet jeg ei, men det viser uansett at Sandefjord er byen hvor store ting skjer - selv i en såpass nøytral måned som november.

Dersom alt dette virker kjiipt, tenk på neste måned - da har nissen lovet å komme på besøk! For de som ikke helt vet hvem Herr. Nisse er, her kommer en liten smakebit. Ellers er det bare at glede seg...

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Gulf Hurricane Relief.

Stort!

16.11.2006, 14:13  
Blogger Sverre Strandamann said...

Nissa Nyberget bleiknar

16.11.2006, 19:35  
Blogger Baumann77 said...

Nå også med oppdatert spilleliste, dette vokser nesten inn i himmelen!

16.11.2006, 22:58  

Legg inn en kommentar

<< Home